Ревізори виявили активи, які установа не використовує: які наслідки

Чи знаєте ви, як завершити ревізію на свою користь? ►►► Пройдіть тест✔️

Ревізори виявили активи

Основні засоби та запаси установа придбаває, щоб використовувати в господарській діяльності. Утім акти ревізій переповнені інформацією, що установи не використовують активи у виробничому процесі, а деякі з них як незатребувані роками стоять в упаковці на складах чи в інших приміщеннях. Таке безгосподарське ставлення керівника до майна бюджетної установи не пропустять ревізори. Як вони виявляють такі факти та до яких наслідків це може призвести, читайте в статті колишнього ревізора.

ЧИТАТИ СТАТТЮ

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8913

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20349

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді