Помилки в договорах, які привертають увагу ревізорів

Теми:

Чи знаєте ви, як завершити ревізію на свою користь? ►►► Пройдіть тест✔️

Помилки в договорах, які привертають увагу ревізорів

Керівник установи коли укладає договір вибирає контрагента, визначає умови договору, які не суперечать законодавству. Утім, правильно складений договір — це лише половина справи. Установа має постійно контролювати, як контрагент виконує свої зобов’язання. Цьому питанню велику увагу приділяють ревізори. Бо будь-який відступ сторін договору від узятих зобов’язань може не лише позначитися на фінансовому стані установи, а й призвести до порушень. Тож яких помилок припускаються установи, коли укладають договір, відповідь у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8638

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19058

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді