Підвищення кваліфікації держслужбовців: Уряд затвердив обсяг держзамовлення

23 червня Уряд затвердив обсяги державного замовлення Національному агентству з питань державної служби на підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій та їх заступників, а також представників місцевого самоврядування у 2021 році.

Калькулятор стажу державної служби, служби в ОМС та приведеної дати

Підвищення кваліфікації держслужбовців: Уряд затвердив обсяг держзамовлення

Проект відповідної постанови ініційований та розроблений Мінекономіки.

Як зазначив Міністр економіки України Олексій Любченко, таке рішення дозволить підвищити кваліфікації держслужбовців та, як наслідок, ефективність роботи органів влади та місцевого самоврядування.

Так, цьогоріч свою кваліфікацію зможуть підвищити майже 63,5 тис. державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. На ці цілі з державного бюджету України буде спрямовано понад 85,7 млн грн.

За матеріалами Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7014

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17220

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
106484

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді