Чи будуть оприлюднювати відомості про вартість матеріалів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Комітет ВРУ з питань економічного розвитку рекомендує включити законопроєкт № 11057 до порядку денного сесії ВРУ та за результатами розгляду у першому читанні прийняти законопроект за основу.

відомості про вартість матеріалів

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Нагадаємо, законопроєктом «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо забезпечення оприлюднення замовниками у електронній системі закупівель інформації про ціни на матеріальні ресурси під час закупівель послуг з поточного ремонту та робіт з будівництва (прозоре будівництво)» (реєстр. № 11057) документи, що містять інформацію про ціни на матеріальні ресурси пропонують встановити невід’ємними додатками до договору про закупівлю послуг з поточного ремонту, робіт з будівництва, розширення, реконструкції, капітального ремонту та реставрації існуючих об’єктів і споруд виробничого та невиробничого призначення, в т. ч. з розроблення проектної документації.

Також ці документи, що містять інформацію про ціни на матеріальні ресурси, пропонують оприлюднювати під час:

  • укладення договору про закупівлю, а також внесення змін до нього – у разі зміни цін на матеріальні ресурси;
  • складання договірної ціни, уточненої (узгодженої) на підставі затвердженої проектної документації тощо.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39593

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2438

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді