Несвоєчасно подали Звіт про суми податкових пільг — очікуйте перевірку

ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє, що установи мають своєчасно подавати Звіт про суми податкових пільг (далі — Звіт).

Якщо установа порушує строки здачі Звіту, контролюючий орган:

  • проводить камеральну перевірку протягом 30 календарних днів, що настають за днем, коли установа мала здати Звіт;
  • додатково може провести камеральну перевірку, аби з’ясувати, чи своєчасно установа подає податкові декларації (розрахунки). Таку перевірку проводять протягом строків позовної давності за ст. 102 ПК;
  • має підставу провести документальну позапланову перевірку установи.

За інформацією ГУ ДФС у Тернопільській області

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35574

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82654

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67740

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді