Зразки документів вбережуть від помилок і заощадять робочий час

Відпустка за напружену роботу бухгалтеру: коли можна виплатити

Зразки документів вбережуть від помилок і заощадять робочий часПевно, ви вже чули, що з травня почав діяти оновлений порядок ведення електронного реєстру лікарняних. Тож хочемо чи не хочемо, а переходити на електронні лікарняні рано чи пізно доведеться. Щоб процес переходу був для вас безболісним, радимо вже зараз тестувати е-реєстр на порталі ПФУ. Ми вже потренувалися і раді поділитися з вами своїм досвідом. В принципі, нічого страшного, але є нюанси. Із публікації дізнаєтеся, як працює е-реєстр, хто його наповнює та як знайти в ньому потрібні дані.

Зразки документів вбережуть від помилок і заощадять робочий часНе проґавте також змін у трудовому законодавстві, що пов’язанні з наданням відпустки для догляду за дитиною до трьох років. Зміни розкидані по семи статтях КЗпП, до того ж не всі з них коректні. Щоб оформити таку відпустку, тепер знадобиться додатковий підтвердний документ. Є новації, які стосуються і тих працівниць, які вже перебувають у декреті. Тож маєте терміново зв’язатися з ними і повідомити новину. Щоб без проблем оформити відпустку для догляду за дитиною матері, батьку, бабусі чи дідусю дитини, скачайте вісім зразків заяв, довідок і наказів.

Зразки документів вбережуть від помилок і заощадять робочий часНаш журнал виходить уже понад 14 років. За цей час ми накопичили чимало зразків документів, що потрібні для вашої роботи. Лише в цьому номері знайдете 20 зразків! Щоб переглянути у е-журналі всю базу зразків, натискайте чарівну кнопку «Форми» і обирайте потрібний документ.

Разом з нами працювати легко! Успіхів вам у роботі!

ПЕРЕЙТИ до ЖУРНАЛУ ☑️

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4255

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24216

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді