Маєте кілька підрозділів: як заповнювати рядок 033 Розрахунку

Якщо відокремлений підрозділ юрособи не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати ПДФО до бюджету, Розрахунок за такий підрозділ подає юридична особа.

Маєте кілька підрозділів: як заповнювати рядок 033 Розрахунку

У разі наявності у юридичної особи не уповноваженого сплачувати податок відокремленого підрозділу, така юридична особа заповнює окремий Розрахунок із зазначенням в рядку «033» повного найменування відокремленого підрозділу, за який подається Розрахунок та додаток 4ДФ до Розрахунку по цьому підрозділу.

У випадку, якщо підприємство має декілька не уповноважених сплачувати податок відокремлених підрозділів, місцезнаходженням яких є різні тергромади та перебуває за них на обліку в різних ДПІ, то платник податку подає Розрахунки з додатками 4ДФ по кожному такому підрозділу, в якому зазначає рядок «033» з обов’язковою повною назвою відокремленого підрозділу.

Разом з тим, якщо підприємство має декілька не уповноважених сплачувати податок відокремлених підрозділів (кіоски, магазини) на території однієї територіальної громади (району, міста) та перебуває за них на обліку в одному контролюючому органі (ДПІ), то за такі підрозділи платник податку подає один Розрахунок, в якому зазначає рядок «033» з обов’язковою повною назвою одного з таких відокремлених підрозділів, та додаток 4ДФ до Розрахунку, в якому відображає інформацію по всіх найманих особах цих підрозділів.

За матеріалами ДПС

Ви отримаєте ➡️Навчання у зручному онлайн-форматі ➡️ Відеолекції від провідних експертів ➡️Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47629

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді