Привітайте колег з Днем державної служби іменною листівкою!

Вітаємо з Днем державної служби наших читачів та передплатників. З нагоди професійного свята надсилайте колегам та друзям унікальну листівку.

вітання з днем державної служби листівка

СТВОРИТИ ЛИСТІВКУ

Редакція порталу «Бухгалтерія Платформа Бюджет та ОМС» та е-журналів «Головбух Бюджет» й «Головбух Праця та Зарплата» вітає своїх читачів та передплатників з Днем державної служби, який в Україні відзначається 23 червня. Друзі, дякуємо вам за високий професіоналізм та наполегливість під час виконання службових обов'язків!

З нагоди свята пропонуємо вам привітати своїх колег та товаришів по службі з професійним святом. Для цього:

  • натисніть кнопку «Створити листівку»,
  • вкажіть ім'я та прізвище отримувача,
  • завантажте готову листівку та надішліть її поштою або ж поширте у соцмережах.

Вітаймо та підтримуймо справжніх професіоналів!

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
76468

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13012

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49414

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді