Календар бухгалтера на серпень – скачайте заставку на робочий стіл

Завантажуйте унікальний календар бухгалтера та користуйтеся їм щодня протягом серпня.

календар бухгалтера серпень

СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Друзі, редакція журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата» спеціально для вас створила яскраві та неповторні календарі бухгалтера на серпень 2024 року. Скачайте календар та встановіть замість заставки на робочий стіл комп'ютера.

Цього місяця вам доступні чотири варіанти календаря бухгалтера – на будь-який смак та колір. Обирайте версію календаря, яку вподобали найбільше, та натискайте кнопку «Скачати календар бухгалтера».

Не забувайте й про своїх друзів та колег – їм також не завадить «освіжити» робочий стіл комп'ютера та додати яскравих кольорів в робочі будні. Надсилайте їм посилання на цю публікацію, щоб вони обрали свій календар бухгалтера на серпень.

скачайте календар бухгалтеракалендар бухгалтера серпень 2024
СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА
календар бухгалтера скачати на робочий стілкалендар бухгалтера скачати заставку
СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4271

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24261

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді