Маєте не уповноважений відокремлений підрозділ? Як заповнити рядок 033 єдиної звітності

Нове уточнення від ДПС - Як правильно заповнити рядок 033 єдиної звітності у разі наявності не уповноваженого відокремленого підрозділу?

Маєте не уповноважений відокремлений підрозділ? Як заповнити рядок 033 єдиної звітності

Якщо відокремлений підрозділ юридичної особи не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) податок на доходи фізичних осіб до бюджету, Розрахунок за такий підрозділ подає юридична особа до контролюючого органу за основним місцем обліку.

Згідно з п. 1 розд. ІІІ Порядку Розрахунку у рядку 033 заголовної частини Розрахунку зазначаються дані про відокремлений підрозділ юридичної особи (повне найменування відокремленого підрозділу), якщо Розрахунок подається податковим агентом за відокремлений підрозділ.

У разі наявності у юридичної особи не уповноваженого сплачувати податок відокремленого підрозділу, на якому працюють наймані працівники та за який вона стає на облік як платник податку за неосновним місцем обліку, така юридична особа заповнює окремий Розрахунок із зазначенням в рядку 033 заголовної частини Розрахунку повного найменування відокремленого підрозділу, за який подається такий Розрахунок та додаток 4 «Відомості про суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору» до Розрахунку по цьому підрозділу.

У випадку, якщо юридична особа має не уповноважений сплачувати податок відокремлений підрозділ, який не має найменування, то у рядку 033 заголовної частини Розрахунку зазначається назва підприємства та тип об’єкта (магазин, кіоск, склад) за яким знаходиться відокремлений підрозділ та адреса його місцезнаходження.

Джерело: ДПС в Одеській області

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47683

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді