Виправляємо помилки з ЄСВ за минулий рік - як заповнити уточнюючу єдину звітність?

У ДНС уточнили, як у разі коригування даних заповнювати в доповненнях 1, 2, 3, 5, 6 до Розрахунку з типом «Уточнюючий» - рядок 02.

 Виправляємо помилки з ЄСВ за минулий рік - як заповнити уточнюючу єдину звітність?

У разі коригування показників, відображених у звіті з ЄСВ, поданому за періоди до 01.01.2021, реквізити рядка 02 «Звітний (податковий) період» додатків 1, 2, 3, 5, 6 до Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі – Розрахунок) з типом «Уточнюючий», заповнюються наступним чином - навпроти напису «Звітний (податковий) період» вказуються арабськими цифрами:

  • рік, за який подається Розрахунок,
  • квартал, за який формується Розрахунок (цифрове значення від 1 до 4),
  • номер місяця у звітному кварталі (цифрове значення від 1 до 3);
  • номер додатка в Розрахунку (номер додатка такого виду в Розрахунку).

Джерело: ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47569

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді