ДПС інформує про стабільне зростання популярності електронних сервісів

З початку цього року кількість користувачів сервісів Електронного кабінету збільшилась на 413 тис., з них 342 тис. фізичних осіб – підприємців та 71 тис. юридичних осіб.

ДПС інформує про стабільне зростання популярності електронних сервісів

На сьогодні електронними сервісами ДПС активно користуються понад 3,2 млн платників податків. Найбільшу частину з них складають фізичні особи – підприємці та громадяни (80%).

Збільшення кількості оцифрованих сервісів сприяє зростанню кількості їх користувачів.

Електронний кабінет безкоштовно надає можливість створення та подання електронних документів до ДПС, листування з органами ДПС, перевірки стану розрахунків, сплати податків для фізичних осіб та інше.

ДПС продовжує робити сервіси простими та доступними.

Джерело: ДПС у Черкаській області

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи проводити щорічну оцінку в ОМС

Чи проводиться зараз щорічна оцінка виконання посадовців ОМС? Чи заміняє атестація щорічну оцінку? Ці та інші пов’язані питання – в консультації.
11052

Особливості складання розрахунків до проєктів місцевих бюджетів на 2025 рік

Проєкт місцевого бюджету на 2025 рік має ґрунтуватись на розрахунках місцевих фінансових органів, бюджетних запитах головних розпорядників коштів місцевого бюджету та показниках, що стосуються місцевих бюджетів та які будуть закладені у проєкт Держбюджету на 2025 рік. Їх містять особливості складання розрахунків місцевих бюджетів, які Мінфін доводить до місцевих фінансових органів згідно зі статтею 75 Бюджетного Кодексу.
77

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40205

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
16642

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді