За яким ідентифікатором форми подається заява на повернення надміру сплачених коштів з єдиного рахунку?

Відповідно до розділу II Порядку інформаційної взаємодії ДПС, Казначейства, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені, платник податків має право на повернення помилково та/або надміру сплачених сум та пені з єдиного рахунка, відкритого на ім’я ДПС у Казначействі.

За яким ідентифікатором форми подається заява на повернення надміру сплачених коштів з єдиного рахунку?

Заява на повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені з єдиного рахунка, відкритого на ім’я ДПС у Казначействі, подається платником податків виключно в електронній формі до територіального органу ДПС за основним місцем обліку такого платника через сервіс «Електронний кабінет», з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, електронних довірчих послуг та електронного документообігу (ідентифікатор форми J/F1302002).

На офіційному вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів/Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для юридичних осіб, Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для фізичних осіб розміщена заява про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені:

  • за ідентифікатором форми J1302002 (для юридичних осіб);
  • за ідентифікатором форми F1302002 (для фізичних осіб).

Джерело: ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47679

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді