Режим роботи ЦОП ДФС у період воєнного стану

Із 28 листопада у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях увели воєнний стан.

У зв’язку з цим роботу центрів обслуговування платників (ЦОП) ДФС у цих регіонах забезпечує за ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII, тобто виключно на підставі та в межах повноважень, визначених Конституцією, Податковим та Митними кодексами та іншими законами, що регламентують роботу органів ДФС.

Суб’єктів ЦОП прийматиме за Регламентом ГУ ДФС:

  • початок робочого дня — о 9:00 год.;
  • перерва на обід — з 13:00 до 13:45 год.;
  • закінчення робочого дня — о 18:00 год., у п’ятницю — о 16:45 год.

Щоб забезпечити безпеку відвідувачів та працівників, залучених до роботи в ЦОП, керівник ЦОП, за погодженням з координатором ЦОП, у разі виникнення позаштатних ситуацій та за наявності достатніх підстав може тимчасово змінити графік роботи ЦОП. Про це ДФС додаково повідомить на регіональному субсайті та безпосередньо у ЦОП.

За інформацією Прес-служби ДФС України

Що треба знати про воєнний стан

Режим роботи ЦОП ДФС у період воєнного стану
Олеся Скримовськаголовний редактор тижневика «Головбух: Бюджет»
З 26.11.2018 у десяти областях України ввели воєнний стан. Це може позначитися на правах і свободах громадян, а також на роботі бюджетних установ. Дізнайтеся про вимоги воєнного стану, які змінять наше життя у цей період.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3475

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13835

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14871

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді