У Держпраці затвердили план перевірок на 2022 рік

29 листопада був виданий Наказ № 183, яким затверджено річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань праці на 2022 рік.

 У Держпраці затвердили план перевірок на 2022 рік


На Інспекційному порталі опублікована інформація про всіх суб’єктів господарювання яких включено до плану перевірок, а це понад 17 тисяч суб'єктів. У порівнянні з 2021 роком планується провести на 3 тисячі менше перевірок.

Ознайомитися з переліком суб’єктів які підлягають перевірці можна на Інспекційному порталі за посиланням: https://inspections.gov.ua/regulators-plans/view?planning_period_id=7®ulator_id=61

Джерело: Державна служби України з питань праці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді