Внимание! Новые формы документов, чтобы получить электронные доверительные услуги

RU UA

Квалифицированный предоставитель электронных доверительных услуг Информационно-справочный департамент ГФС (ИСД ГФС) утвердил Договор о предоставлении электронных доверительных услуг и новые формы регистрационных документов, чтобы их получить, а именно:

  • Регистрационную карточку для физического лица;
  • Регистрационную карточку для юридического лица;
  • Приложение к Регистрационной карточке;
  • Заявление об изменении статуса квалифицированного сертификата открытого ключа;
  • Приложение к заявлению об изменении статуса квалифицированного сертификата открытого ключа.

Такие документы ИСД ДФС утвердил приказом «Об утверждении форм регистрационных документов для получения электронных доверительных услуг» от 18.07.2019 № 74.

Просмотреть и скачать актуальные формы регистрационных документов сможете в разделе «Получение электронных доверительных услуг» на официальном информационном ресурсе acskidd.gov.ua.

Формы регистрационных документов старого образца обособленные пункты регистрации ИСД ГФС будут принимать до 31.07.2019 включительно. 

По информации АЦСК ИСД ГФС

Отчетность бюджетных учреждений

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68422

Електронна декларація – хто подає

❗️Подання електронної декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ. Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану, яка її форма з 11 жовтня 2024 року та які штрафи передбачено – у нашій консультації.
91200

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити нову форму ПН – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
128501

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37240

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
85704

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді