Увага! Нові форми документів для отримання електронних довірчих послуг

UA RU

Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДФС (ІДД ДФС) затвердив Договір про надання електронних довірчих послуг та нові форми реєстраційних документів, щоб їх отримати, а саме:

  • Реєстраційну картку для фізичної особи;
  • Реєстраційну картку для юридичної особи;
  • Додаток до Реєстраційної картки;
  • Заяву про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;
  • Додаток до заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа.

Такі документи ІДД ДФС затвердив наказом «Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг» від 18.07.2019 № 74.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів зможете у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» на офіційному інформаційному ресурсі acskidd.gov.ua.

Форми реєстраційних документів попереднього зразка відокремлені пункти реєстрації ІДД ДФС прийматимуть до 31.07.2019 включно.

За інформацією АЦСК ІДД ДФС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68416

Електронна декларація – хто подає

❗️Подання електронної декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ. Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану, яка її форма з 11 жовтня 2024 року та які штрафи передбачено – у нашій консультації.
91199

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити нову форму ПН – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
128468

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37237

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
85701

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді