Дізнайтесь переможців розіграшу All Inclusive вікендів у Трускавці!

Цифрове видавництво Експертус провело розіграш серед передплатників електронних журналів.

Шановні читачі! Сьогодні відбувся розіграш 10 All Inclusive вікендів у Трускавці серед передплатників, які взяли участь в акції «Канікули з Експертус по-українськи»!

Дізнайтесь, чи є Ви серед щасливих переможців – дивитесь відео-трансляцію розіграшу на Youtube-каналі Цифрового видавництва Експертус.

Вітаємо переможців! Приєднуйтеся до родини передплатників Експертус!

Що отримає кожен переможець розіграшу

  1. Відпочине у двомісному номері в готелі з унікальним дизайном «Хижина SPA».
  2. Буде снідати, обідати і вечеряти за меню від шеф-повара у ресторані готелю.
  3. Відвідає SPA Центр – дикий острів з просторим басейном, сауною, римською парною з ароматами карпатських трав, соляною печерою та кімнатою ароматерапії.
  4. Відновить сили та зміцнить здоров’я завдяки лікувальним мінеральним водам Трускавця, адже до джерела «Нафтуся» 5 хвилин прогулянки пішки.
  5. Отримає насолоду від краси літнього курортного міста.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4271

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24261

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді