Статті за темою Звільнення

Скорочення працівників
Алгоритм скорочення працівників під час карантину й не тільки розглянемо у даній консультації.
8356
Звільнення працівників у воєнний час – зразки документів
Запровадження воєнного стану та збройна агресія призвели до збільшення частоти звільнення працівників у бюджетних установах з причин їх смерті, тривалої відсутності чи через знищення майна установ. Розглянемо детально ці процедури звільнення та які документи потрібно видати при цьому.
42431
Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік
Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
226550
Копія наказу про звільнення – зразок
Замість трудової книжки закон передбачає інший обов’язковий документ, який треба видати під час звільнення – копія наказу про звільнення.
64945
Розрахунок при звільненні – приклади
Розрахунок при звільненні: ► компенсація відпусток ►вихідна допомога ►оподаткування розрахунку ►аліменти у виплаті розрахункових при звільненні ► приклади на 2023 та 2024 роки
120882
Припинення державної служби: підстави
Державна служба – це публічна, професійна, політично неупереджена діяльність із практичного виконання завдань і функцій держави. З яких підстав можливе припинення державної служби? З’ясуємо разом.
20554
Оплата надурочних при остаточному розрахунку
Оплата надурочних при звільнені потребує розрахування середньомісячних годин та годинної ставки. Експерт підкаже як розрахувати середньомісячну кількість годин за обліковий період та годинну ставку для оплати надурочних.
9249