АМУ та МОЗ провели онлайн нараду з питань виплати заробітних плат медпрацівникам

28 січня Асоціація міст України спільно з Міністерством охорони здоров'я України провела онлайн нараду для сільських, селищних, міських голів та їх заступників з питань виплат заробітних плат медичним працівникам.

Допомогатор


Серед учасників заходу, яких зібралось близько 960, була значна кількість представників органів місцевого самоврядування.

Доступ до відеозапису наради можна отримати у виконавчих директорів регіональних відділень Асоціації міст України.

АМУ звертає увагу органів місцевого самоврядування на роз'яснення Міністерства охорони здоров'я про особливості оплати праці фельдшерів та акушерок.

Попри те, що заступник Міністра охорони здоров'я України Олексій Яременко відповів на поставлені запитання, протягом однієї години не вдалося озвучити всі проблемні питання. За результатами заходу було опрацьовано цілий ряд звернень, які направлені до Міністерства охорони здоров'я. Отримані відповіді будуть оприлюднені на сайті Асоціації міст України та доведені до відома членів АМУ.

Джерело: Асоціація міст України

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103347

Акт списання основних засобів – бланк та зразок

Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів.
112040

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
93427

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді