Мінрегіон: В реалізації проекту щодо енергоефективності громадських будівель нададуть технічну підтримку міжнародні партнери

Реалізація спільного з Європейським інвестиційним банком проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні» дозволить термомодернізувати 1000 громадських будівель: дитячі садки, школи, заклади охорони здоров’я, а також об’єкти соціального, адміністративного та культурного призначення.

 Мінрегіон: В реалізації проекту щодо енергоефективності громадських будівель нададуть технічну підтримку міжнародні партнери

СКАЧАТИ Інструкцію заповнення Звіту 1-послуги


Технічну допомогу у цьому питанні буде надавати міжнародна компанія у сфері консалтингу NTU. Про це повідомив керівник експертної групи енергоефективності житлових будівель Директорату енергоефективності Мінрегіону Олександр Бойкул під час установчого засідання проекту технічної підтримки.

«Наразі відбулось значне підсилення команди проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Немає сумнівів, що з допомогою команди Технічної підтримки, створеної за сприяння Європейського інвестиційного банку, ми всі разом зможемо суттєво збільшити шанси на успіх цього амбітного Проекту – якісну термомодернізацію 1000 громадських будівель», – підкреслив Олександр Бойкул.

Відтак міжнародна компанія, що була обрана консультантом з Технічної допомоги, зокрема, забезпечить підтримку:

  • малих і середніх міст у співпраці з «Угодою мерів»;
  • технічних проектів для кількох малих міст, що відповідають умовам.

Кошти (технічна допомога) у розмірі 5 млн євро профінансовані багатостороннім донорським фондом Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) та Інвестиційною платформою сусідства ЄС (NIP).

Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83350

Бухгалтерська довідка – ЗРАЗОК

Для яких саме господарських операцій складається бухгалтерська довідка? Яку інформацію у ній вказувати? Відповімо на запитання й наведемо зразки заповнення для різних робочих ситуацій.
47014

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
237453

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді