Експертус Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Скористайтеся можливістю зробити добру справу у цей нелегкий для України час. За передплату наших журналів, системи, шкіл за повною вартістю наша компанія передає 10% фонду Повертайся живим.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Всі ми надзвичайно хвилюємось про те, що зараз відбувається та що на нас чекає далі. І це нормально! Адже Україна – наш дім, а ми – одна сім’я. Сім’я вільних, сильних, мужніх, незламних громадян. І зараз ми маємо підтримати один одного, як ніколи!

Завдання наших продуктів - завжди допомагати. А найважливіше зараз – людське життя, насамперед життя наших військових! Тому з кожного продажу будь-якого журналу, системи чи школи Експертус Головбух/ Експертус Держзакупівлі за повною вартістю віддаємо 10% від вашої оплати фонду «Повертайся живим».

Усім серцем бажаємо та молимось, щоб українські матері дуже скоро з усмішкою обійняли своїх синів та дочок, які повернулися додому з передової живими та здоровими!

Купіть знання - зробіть добро.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%Телефонуйте зараз 0 800 21 20 12МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Україна була, є і буде, бо ми разом! 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
22538

Перехідні відпускні: податки, звітність, зразки

Як перехідні відпускні впливають на розрахунок доплати до мінімальної зарплати, як врахувати мінімальну базу ЄСВ, оподаткування перехідних відпускних та заповнення за ними Додатків Д1 і 4ДФ Податкового розрахунку – все це знайдете у консультації.
39112

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
12287

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді