Чи штрафуватиме Держпраці за вчинені під час воєнного стану порушення після його закінчення

Чи штрафуватиме Держпраці за вчинені під час воєнного стану порушення після його закінчення

Після завершення воєнного стану інспектори праці відновлять проведення за зверненнями громадян інспекційних відвідувань. Під час них до найменших дрібниць розглядатимуть усі обставини, у т. ч. і ті, що спричинили порушення, та даватимуть достатній час на їх усунення.

Тільки у разі невиконання припису про усунення порушень інспектори розглядатимуть питання, чи варто передавати матеріали інспектування до суду.

За інформацією Управління Держпраці у Хмельницькій області

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8521

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18660

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді