ДФС оновила клієнтське ПЗ: як по-новому працювати з «Єдиним вікном»

ДФС оновила cпеціалізоване клієнтське програмне забезпечення (далі — ПЗ), яке платники податків мають використовувати, аби формувати та подавати звітність до «Єдиного вікна подання електронної звітності».

Комплект ПЗ включає в себе зміни та доповнення з 27.12.2018 по 31.01.2019 включно. ПЗ встановлюють тільки на релізи Системи версії 1.27.*. Однак всі персональні довідники та налаштування користувача залишаються незмінними.

ДФС станом на 31.01.2019 у версії 1.27.2.0 ПЗ:

1) додала нові версії документів:

➢ форми фінзвітності в державному секторі, затверджені наказом Мінфіну від 27.11.2018 № 940:

➢ форми нових версій 10 документів, які Держстат опублікував на своєму сайті;

2) внесела зміни до форми запиту на отримання публічної інформації, якою володіють органи ДФС (F/J 1314002);

3) оновила програмний модуль, який дає змогу платникам формувати та подавати електронні документи до ДФС за наказом Мінфіну «Про затвердження Порядку організації роботи та взаємодії між структурними підрозділами органів Державної фіскальної служби при складанні, поданні та опрацюванні запитів на отримання публічної інформації та Форми для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби» від 04.05.2018 № 468;

4) внесла зміни до довідника вводу spr_sti.xml — «Довідник податкових інспекцій» — станом на 29.01.2019.

Інформацію ДФС розмістила на своєму офіційному веб-порталі.

За інформацією ГУ ДФС у Хмельницькій області

image41

Інструкції заповнення й зразки, що знадобляться для звітності:

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82654

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67739

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді