Як перевірити строк дії кваліфікованого сертифіката

Теми:

Як перевірити строк дії кваліфікованого сертифіката

Працюємо та підтримуємо економіку разом!

Перевірити строк дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа, отриманого у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (КН ЕДП ІДД ДПС), можете на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС.

1. Зайдіть за посиланням Головна → «Пошук сертифікатів та СВС» → «Пошук сертифікатів». Для цього в полі:

  • «код ЄДРПОУ» — зазначте код ЄДРПОУ (для юридичних осіб);
  • «Реєстраційний номер облікової картки платника податків» — реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта, якщо через релігійні переконання у встановленому порядку відмовилися прийняти реєстраційний номер облікової картки платника податків і маєте відповідну поззачку в паспорті (для фізичних осіб);
  • «УНЗР ІD-картки» — унікальний номер запису в реєстрі ІD-картки (для фізичних осіб).

Шукати сертифікат користувач може за одним або декількома реквізитами.

Після того, як проставили відповідні реквізити, натисніть «Пошук». У вікні «Результати пошуку» побачите відомості про початок і закінчення строку дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа.

2. Скористайтеся допомогою безплатного програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» (далі — Програма). Актуальна версія доступна для завантаження за посиланням: Головна → «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» → «Програмне забезпечення» → «Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки — «ІІТ Користувач ЦСК-1» → «Інсталяційний пакет «ІІТ Користувач ЦСК-1.3.1 (версія:1.3.1.46)».

Після завантаження Програми натисніть у меню Програми посилання «Переглянути сертифікати». Із наведеного переліку сертифікатів оберіть свій сертифікат або, за відсутності, додайте його за допомогою кнопки «Імпортувати». Двічі клікніть вибраний сертифікат лівою кнопкою миші, оберіть пункт «Детальна інформація». У вікні, що з’явиться, можете переглянути детальну інформацію про кваліфікований сертифікат відкритого ключа, у т. ч. про строк його дії.

За інформацією ГУ ДПС у Тернопільській області

Любі читачі, команда Експертус Головбух продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку.

У разі, якщо ви передплатник наших друкованних видань
— усі електронні матеріали зараз доступні без обмежень.

У разі, якщо ви читач порталу та вам потрібна консультація експерта
чи детальніша інформаційна підтримка, ви можете передплатити наші електронні продукти
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» зі знижкою 50%.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
341513

Електронна декларація – хто подає

Подання декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій консультації.
90403

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66127

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3492

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13853

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді