Оновлено актуальний перелік громад у районах бойових дій

Мінреінтеграції наказом від 21.06 № 125 затвердило оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам виплачуватимуть допомогу. Нагадаємо, цей перелік — не фіксований, уряд його регулярно актуалізує.

Перелік громад у зонах бойових дій, на основі якого ВПО отримуватимуть виплати оновлено

⚡️ ЯК ЗМІНИЛИСЯ ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ З 24 БЕРЕЗНЯ ⚡️

Станом на 21.06.2022 до оновленого переліку територіальних громад, що розташовані у районах проведення воєнних/бойових дій або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні/блокуванні, входить вісім областей.

Це територіальні громади Донецької (66), Харківської (51), Дніпропетровської (7), Луганської (37), Запорізької (51), Херсонської (49), Миколаївської (23), Сумської (18) областей. Загалом у переліку 303 громади.

Усі внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з цих громад, отримають грошову допомогу від держави.

Перелік формують за погодженням з Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних і Київською міською військовою адміністрацією.

До переліку включають території:

  • що є тимчасово окупованими;
  • що перебувають в оточенні (блокуванні);
  • на яких тривають активні бойові дії.

За інформацією Мінреінтеграції


Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень. Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахового видання «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» на рік. Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам. І хай буде літо!

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103348

Акт списання основних засобів – бланк та зразок

Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів.
112040

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
93427

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді