Під час війни внутрішні ID-паспорти видаватимуть без шифрування

Внутрішні паспорти поки що видаватимуть без внесення до його безконтактного електронного носія засобів КЕП та шифрування.

Під час війни внутрішні ID-паспорти видаватимуть без шифрування

Як покарають за нецільове використання гуманітарної допомоги

21 червня 2022 року Кабмін ухвалив постанову № 707 «Деякі питання виготовлення та оформлення паспорта громадянина України в умовах воєнного стану».

Документ передбачає, що на період дії воєнного стану та впродовж трьох місяців з дня його припинення паспорт громадянина України у вигляді ID-картки виготовлятимуть та видаватимуть без внесення до його безконтактного електронного носія засобів кваліфікованого електронного підпису та шифрування.

Це дасть змогу в найкоротші строки повністю задовольнити потребу громадян у бланках документів формату ID-1. Зокрема, ДП «Поліграфкомбінат» зможе виготовити 178 тис. бланків внутрішніх ID-паспортів.

За інформацією Урядового порталу


Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень. Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахового видання «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» на рік. Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам. І хай буде літо!

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інвентаризації – зразок від експерта

Наказ про проведення інвентаризації – документ, що встановлює порядок проведення установою щорічної інвентаризації напередодні складання нею річної звітності. Скачайте наш зразок наказу про проведення інвентаризації у році.
135601

Первісна вартість основних засобів: зразок картки обліку та рахунки

Первісна вартість основних засобів: ➤ що таке первісна вартість ОЗ ➤ як її визначити ➤ з чого складається ➤ зміна первісної вартості основних засобів ➤ ГОТОВІ ЗРАЗКИ проведень для обліку незавершених капінвестицій картки аналітичного обліку капінвестицій.
59350

Наказ про прийняття на роботу – оформлення на прикладі водія

Як оформити трудові відносини та оформити наказ про прийняття на роботу. Коли відмовити в оформленні трудового договору, а коли встановити стажування та випробування – дивимось на прикладі інструкції, як прийняти на роботу водія.
11595

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді