НАЗК роз’яснило, коли і як проводитимуть спеціальні перевірки під час воєнного стану

Спеціальні перевірки стосовно кандидатів на відповідні державні посади можуть розпочати з наступного дня після скасування дії воєнного стану або стану війни.

НАЗК роз’яснило, коли і як проводитимуть спеціальні перевірки під час воєнного стану

⚡️ «Озброєння» Порядку № 100: як розрахувати середню з 29 квітня

Це передбачає Закон України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» від 03.03.2022 № 2115-IX.

Під час спеціальних перевірок НАЗК перевіряє достовірність відомостей, що особа зазначила у декларації за минулий рік.

Нагадаємо, спеціальну перевірку проводять стосовно осіб, які претендують посісти посади, що передбачають відповідальне або особливо відповідальне становище, а також посади з підвищеним корупційним ризиком відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII.

Наразі НАЗК спрямовує свої зусилля, щоб наблизити перемогу на економічному фронті, — шляхом пошуку активів і накладання санкцій на громадян рф і білорусі, причетних до війни.

За матеріалами НАЗК


Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу. Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила. Для вас є підтримка від редакції — до 3-х місяців безплатного доступу до електронних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Залишаймося разом. Будьмо на зв’язку щодня.

На FB сторінках та телеграм-каналах даємо акційні пости/повідомлення раз на тиждень протягом травня.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19091

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді