В Україні створять єдину базу вакансій, яку оновлюватимуть в режимі реального часу

В Україні створять єдину базу вакансій, яку оновлюватимуть в режимі реального часу

⚡️ ЯК ЗМІНИЛИСЯ ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ З 24 БЕРЕЗНЯ ⚡️

Щоб створити єдину базу вакансій, Державна служба зайнятості за участі Мінекономіки підписала договір про співпрацю та інформаційну взаємодію з п’ятьма найбільшими сайтами з працевлаштування:

  • work.ua;
  • robota.ua;
  • grc.ua;
  • novarobota.ua;
  • pidbir.com.

Базу наповнюватимуть силами Державної служби зайнятості та агенцій з пошуку роботи. Ресурс оновлюватимуть у режимі реального часу.

Заступник Міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра зазначив: «Зараз особливо важливо забезпечити максимальне працевлаштування українців. Саме тому ми створюємо платформу, яка консолідує інформацію про роботодавців та шукачів роботи. Ми локалізуємо максимум пропозицій на ринку праці та дані про кадровий потенціал на одному майданчику, завдяки чому підприємці зможуть швидко знайти працівників, а люди — роботу. Швидке працевлаштування українців відіграє провідну роль у відновленні економічної активності».

Сайти з пошуку роботи отримають доступ до даних Державної служби зайнятості та зможуть розміщувати інформацію про вакансії на своїх сайтах. Завдяки цьому українці зможуть дізнаватися про всі варіанти працевлаштування.

За інформацією Мінекономіки


Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу. Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила. Для вас є підтримка від редакції — до 3-х місяців безплатного доступу до електронних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Залишаймося разом. Будьмо на зв’язку щодня.

На FB сторінках та телеграм-каналах даємо акційні пости/повідомлення раз на тиждень протягом травня.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13839

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді