З 1 липня Ощадбанк прийматиме заявки на отримання грантів «єРобота»

З 1 липня Ощадбанк прийматиме заявки на отримання грантів «єРобота»

⚡️ ЯК ЗМІНИЛИСЯ ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ З 24 БЕРЕЗНЯ ⚡️

За рішенням Уряду Ощадбанк став уповноваженим банком нової державної програми «єРобота» за напрямом надання українцям безповоротних грантів до 250 тис. грн для запуску нового або розвитку діючого бізнесу.

Програма стартує 1 липня. Саме з цієї дати всі бажаючі зможуть подати заявку з бізнес-планом щодо створення або розвитку власної справи до відділень Ощаду. Наразі розробляють можливість подання заявок й через портал Дія. Учасником програми може бути фізична особа або юридична особа.

Після розгляду проєкту в разі його відповідності критеріям програми грантові кошти перерахують на окремий рахунок здобувача гранту в Ощадбанку. Рішення про надання гранту прийматиме Державна служба зайнятості.

За інформацією Ощадбанку

З 1 липня Ощадбанк прийматиме заявки на отримання грантів «єРобота»
ОЛЕНА ПЕТРОВСЬКА,експерт Експертус Кадри
Тримайте оновлений втретє розрахунок норм тривалості робочого часу на 2022 рік. Тепер у ньому врахували, що Трійця та День Конституції України не вважаються святковими та неробочими днями


Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень. Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахового видання «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» на рік. Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам. І хай буде літо!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13839

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді