Користуйтесь інформаційно-довідковим ресурсом ЗІР із мобільного

ДФС проінформувала, що відтепер платники податків зможуть скористатися Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом (ЗІР) із мобільного. Для цього потрібно завантажити його мобільні додатки, які відтепер працюють на базі Android та IOS (http://m.zir.sfs.gov.ua/).

ЗІР є корисним сервісом для платників податків, адже завдяки йому ДФС:

  • надає платникам податків оперативну, достовірну та повну інформацію;
  • допомагає уникнути неоднозначного трактування законодавства;
  • підвищує рівень довіри до ДФС з боку платників податків.

Наразі мобільні додатки перебувають у тестовій експлуатації. Тож якщо платники податків матимуть пропозиції та зауваження до них, їх можна надіслати на електронну адресу [email protected]

За інформацією Прес-служби ДФС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3470

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2937

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді