Заблокувати чи поновити сертифікат відкритого ключа можна і усно за телефоном

Заявники/користувачі можуть заблокувати, скасувати або поновити кваліфікований сертифікат відкритого ключа різними способами, а саме:

  • засобами електронного зв’язку — скористайтеся формою заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа. Її АЦСК ІДД ДФС розмістив на своємуофіційному інформаційному ресурсів розділі «Скасування, блокування, поновлення сертифікатів»;
  • у письмовій формі — заяву подавайте до відокремленого пункту реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС за встановленою формою. Обов’язкова умова для письмової заяви — власноручний підпис;
  • за телефоном — подайте усну заяву до АЦСК ІДД ДФС засобами телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10.

Якщо оберете усну форму заяви, обов’язково:

  • повідомте адміністратора реєстрації про ідентифікаційні дані власника кваліфікованого сертифіката;
  • назвіть ключову фразу голосової автентифікації.

Заяву в усній формі АЦСК ІДД ДФС прийме тільки у випадку позитивної автентифікації —збігу голосової фрази та ідентифікаційних даних користувача з інформацією в реєстрі сертифікатів.

За інформацією ГУ ДФС у Житомирській області

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55373

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді