Діє нова форму Запиту про надання витягу з Єдиного державного реєстру

Із 31 травня 2019 року запит про надання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (далі — Єдиний державний реєстр) слід подавати за новою формою.

А все тому, що Мін'юст вніс зміни до Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, затвердженого власним наказом від 10.06.2016 № 1657/5 (далі — Порядок).

Відтак відомості про юридичну особу доповнили інформацією про вид релігійної організації та віросповідну приналежність релігійної організації в розділі «Безоплатний доступ до відомостей з Єдиного державного реєстру в електронній формі» Порядку.

Нові пункти з’явилися й у змісті витягу з Єдиного державного реєстру. Тепер у витязі про юридичну особу з Єдиного державного реєстру також відображають вид релігійної організації та віросповідна приналежність релігійної організації.

Джерело: наказ Мін'юсту «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства юстиції України» від 13.05.2019 №1454/5

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1215

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді