Чи діятиме у 2018 році мораторій на перевірки

Під час засідання Уряду Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман акцентував, що мораторій на перевірки має бути розумним і виваженим.

Коли податківці мають право проводити перевірки?

За словами Прем’єр-міністра, система державного нагляду має функціонувати за новими принципами. «Мене штрафи не цікавлять! Мене цікавить безпека, благополуччя громадян і нормальний діловий клімат», — зазначив Володимир Гройсман.

Кого перевірятиме Держпродспоживслужба у 2018 році

Глава Уряду окреслив першочергові завдання в контексті дерегуляції. Йшлося про встановлення чітких критеріїв, за якими здійснюватиметься інспекційна діяльність, створення системи запобігання ризикам і запровадження чек-листів.

Як оформити документально новорічні подарунки працівникам та їхнім дітям

Варто зазначити, що у 2018 році на Держпраці не поширюватиметься мораторій на проведення інспекційної діяльності.

За інформацією Державної служби України з питань праці

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірки Держпраці у 2024 році

У період дії правового режиму воєнного стану планові контрольні заходи не проводять. Стосується це і Держпраці. Але не все так просто та однозначно.
5741

Що робити, коли ревізори вважають незаконною передплату бухгалтерського видання

Отримайте поради від колишнього ревізора: ☑️ Як проаналізувати претензії? ☑️ Які аргументи підготувати? ☑️ Як надати письмове пояснення? 📝 Скачайте зразок пояснення ревізорам.
4896

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді