Кого перевірятиме Держпродспоживслужба у 2018 році

Держпродспоживслужба оприлюднила на своєму сайті План здійснення державного нагляду (контролю) на 2018 рік, затверджений наказом від 28.11.2017 № 1131. Так, понад 32 000 підприємств, установ, організацій, у т.ч. і бюджетні, будуть під державним наглядом.

Зазначимо, що актуальним напрямком роботи Держпродспоживслужби є санепідконтроль.

►А ви готові до перевірки на правильність використання коштів Фонду соціального страхування?

Нагадаємо, що Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, під час робочої поїздки на Черкащину, зазначив, що під постійним контролем як плановим, так і позаплановим повинні бути заклади освіти.

►Помилки, допущені у фінансовій звітності

Він також заявив, що у разі виявлення невідповідностей, пов’язаних із матеріально-технічним оснащенням, слід доводити цю інформацію до органів місцевої влади та самоврядування із метою вжиття відповідних заходів, в тому числі — пов’язаних із забезпеченням необхідного фінансування.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8908

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20342

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді