Кого перевірятиме Держпродспоживслужба у 2018 році

Держпродспоживслужба оприлюднила на своєму сайті План здійснення державного нагляду (контролю) на 2018 рік, затверджений наказом від 28.11.2017 № 1131. Так, понад 32 000 підприємств, установ, організацій, у т.ч. і бюджетні, будуть під державним наглядом.

Зазначимо, що актуальним напрямком роботи Держпродспоживслужби є санепідконтроль.

►А ви готові до перевірки на правильність використання коштів Фонду соціального страхування?

Нагадаємо, що Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, під час робочої поїздки на Черкащину, зазначив, що під постійним контролем як плановим, так і позаплановим повинні бути заклади освіти.

►Помилки, допущені у фінансовій звітності

Він також заявив, що у разі виявлення невідповідностей, пов’язаних із матеріально-технічним оснащенням, слід доводити цю інформацію до органів місцевої влади та самоврядування із метою вжиття відповідних заходів, в тому числі — пов’язаних із забезпеченням необхідного фінансування.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірки Держпраці у 2024 році

У період дії правового режиму воєнного стану планові контрольні заходи не проводять. Стосується це і Держпраці. Але не все так просто та однозначно.
5742

Що робити, коли ревізори вважають незаконною передплату бухгалтерського видання

Отримайте поради від колишнього ревізора: ☑️ Як проаналізувати претензії? ☑️ Які аргументи підготувати? ☑️ Як надати письмове пояснення? 📝 Скачайте зразок пояснення ревізорам.
4897

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді