Як не заразитися коронавірусом на роботі

Кабмін подовжив всеукраїнський карантин до 24 квітня та ввів режим надзвичайної ситуації (див. Пам’ятку). Утім, панікувати не варто. Дотримуйтеся чітких та зрозумілих інструкцій, як жити та працювати під час епідемії.

Антикризовий онлайн марафон - ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Помилка в Податковій декларації з ПП: як правильно зробити уточнення

Якщо вам не вдалося піти на карантин усім складом або ваша установа забезпечує життєдіяльність населеного пункту, візьміть на озброєння поради фахівця, як не допустити поширення коронавірусної інфекції.

ЧИТАТИ ПОРАДИ

Упевнені, профілактичні заходи на робочих місцях, помножені на свідому самоізоляцію вдома, вбережуть ваше здоров’я. Бережіть себе та будьте здорові!


тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47266

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
84924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді