Прозорро оприлюднив НАЙДОРОЖЧУ закупівлю проти COVID-19

Державні структури закупили товари та послуги для протидії коронавірусу на суму 1,47 млрд грн.

Закупівлі в умовах кризи. Дистанційне навчання

Прозорро: сума витрат на закупівлі стосовно COVID-19 склала майже 1,5 млрд грн

Найбільше на закупівлі для боротьби з COVID-19 витратили у Київській (427 млн грн), Одеській (153 млн грн), Львівській (128 млн грн), Дніпропетровській (127 млн грн) та Запорізькій (67 млн грн) областях.

Найменше — у Чернігівській (17 млн грн), Чернівецькій (16 млн грн), Івано-Франківській (13 млн грн), Кіровоградській (8 млн грн) та Луганській (5 млн грн).

Найдорожчою закупівлею проти COVID-19 є послуга з забезпечення спеціалізованим автотранспортом медзакладів, яку Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва (КМДА) закупив за 74 млн грн.

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

Далі йдуть три закупівлі від замовників, підпорядкованих МВС. Так Центр обслуговування Нацполіції придбав захисні костюми, а також медичні рукавички та маски за 69 та 61 млн грн. Крім того, центральний госпіталь МВС України закупив респіратори та ізолювальні костюми за 46 млн грн. Сукупно ці 2 установи провели антикоронавірусні закупівлі на суму 200 млн грн.

На 5 місці — закупівля апаратів ШВЛ Дніпропетровською ОДА на 35 млн грн.

За інформацією з сайту Prozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83350

Бухгалтерська довідка – ЗРАЗОК

Для яких саме господарських операцій складається бухгалтерська довідка? Яку інформацію у ній вказувати? Відповімо на запитання й наведемо зразки заповнення для різних робочих ситуацій.
47014

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
237453

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді