Довідка-розрахунок для сплати ЄСВ: чи можна оформити дистанційно

Теми:
Для отримання такої довідки потрібно прибути в ЦОП особисто.

НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ЄСВ 2020

Довідка-розрахунок для сплати ЄСВ: чи можна оформити дистанційно

Отримати довідки-розрахунку та довідки про видачу коштів для виплати зарплати без перевірки сум сплати ЄСВ можна в Центрі обслуговування платників за попереднім записом.

Наводимо режим роботи ЦОП на період карантину:

  • понеділок-п'ятниця : з 10 до 16 години;
  • обідня перерва : з 13.00-13.45 години.

Для здійснення такого візиту необхідно також потурбуватися про наявність захисної маски та рукавичок.

Крім того, за попереднім записом у разі гострої необхідності тут можна отримати картку платника податків або внести до паспорта громадянина України (у формі книжечки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків або відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Класифікатор професій для звіту ЄСВ – Додатку Д5 Податкового розрахунку

На допомогу бухгалтеру поради, як користуватися класифікатором професій при заповненні Додатка Д5 Податкового розрахунку. Дивись приклад оформлення штатного розпису, що містить графи, які корисні для заповнення цього додатку.
18520

ЄСВ 2025

Ставка ЄСВ у 2025 році збережеться на рівні 22 відсотків для працівників без інвалідності. Мінімальний розмір ЄСВ 2025 та максимальний розмір соціального внеску розраховується на базі МЗП. Наводимо граничні розміри ЄСВ у 2025 році.
94

Оподаткування подарунків працівникам

Оподаткування подарунків працівникам – на що слід звернути увагу при оподаткуванні подарунків працівникам і відображенні їх у Додатку 4ДФ Податкового розрахунку. Чи обкладаються новорічні подарунки ПДФО, військовим збором, ЄСВ та ПДВ?
35695

Єдиний рахунок 2024 – переваги та недоліки

Перехід на Єдиний рахунок для сплати податків, зборів та ЄСВ – це добровільний крок. Але зважте: якщо на нього перейти, то до кінця звітного року вже відмовитися буде не можна. Як працює ця дана система – у статті.
6849

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді