#ПідтримуюЛікарів: долучайтесь до всеукраїнської кампанії

Теми:
До цього закликало МОЗ на своєму порталі.

Наша редакція підтримує акцію та пропонує усім охочим розмістити червону стрічку з вузликом на сторінках видань, в ефірі телеканалів, профілях у соціальних мережах або зав’язавши на зап’ясті. Не соромтеся дякувати медикам за самовіддану працю у боротьбі з коронавірусною хворобою.

Скачати червону стрічку від МОЗ

Як зауважив Міністр охорони здоров’я, захист медиків є пріоритетним завданням МОЗ. Щодня держава працює над тим, аби забезпечити їх усім необхідним. Зокрема, вже найближчими днями у всі регіони надійде понад 71 тис. захисних костюмів. Але не менше лікарі потребують від суспільства підтримки та вдячності.
За інформацією МОЗ.

https://moz.gov.ua/

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді