Мінфін оновлює законодавчу базу щодо РРО

Мінфін оприлюднив для обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 08 жовтня 2012 року № 1057».

Ним вносяться зміни до:

  • Вимог щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних;
  • Порядку передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв’язку до органів державної податкової служби;

Мінфін оновлює законодавчу базу щодо РРО

Окрім цього буде затверджено Порядок функціонування Системи обліку даних реєстраторів розрахункових операцій.

З проєктом наказу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Мінфіну у розділі «Проекти регуляторних актів для обговорення у 2020 р.» підрубрики «Проекти регуляторних актів для обговорення» рубрики «Законодавство». Зауваження та пропозиції до проєкту наказу Мінфін прийматиме протягом місяця.

Із проєкту наказу Мінфіну «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 08 жовтня 2012 року № 1057»

Мінфін оновлює законодавчу базу щодо РРО
Тетяна НИЖНИК,керівник експертної групи МСFR Головбух
Видаєте зарплату чи премію, виплачуєте аванси на господарські потреби чи відрядження, приймаєте кошти від контрагентів? Маєте знати готівкові новації.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3269

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді