Капітальне будівництво: скільки коштів витратять на нову вулицю у Хмельницькому?

Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради провело тендер на будівництво вулиці Мельникова, яка проляже від вулиці Зарічанської до Трудової. Її будівництво триватиме до 2025 року і коштуватиме трохи більше 63 мільйонів гривень.

Перевірте, чи підтвердив ваш майданчик відповідність системи захисту інформації

Капітальне будівництво: скільки коштів витратять на нову вулицю у Хмельницькому?

Згідно з опублікованою інформацією, будівництво проходитиме у чотири черги.

Загальна довжина нової вулиці сягне понад 1 кілометра 641 метра. Ширина її проїжджої частини становитиме сім з половиною метрів.

Крім неї та двосторонніх тротуарів, передбачена й одностороння велосипедна доріжка. Її ширина становитиме два з половиною метри.

8 практичних порад, як скласти тендерну документацію

Також підрядник повинен облаштувати дощову каналізацію, яка забезпечуватиме водовідведення від дороги та нинішніх і запроєктованих дворових територій.

Крім того, передбачено створення системи зовнішнього освітлення дороги та тротуарів з велодоріжкою.

Будуватиме вулицю Мельникова товариство з обмеженою відповідальністю «СТЛ+М», яке зареєстроване у селі Давидківці Хмельницького району.

За інформацією з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35189

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29460

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді