Львівська бібліотека: чи була переплата при закупівлі термометрів?

Централізована бібліотечна система для дітей Львова підписала два договори на постачання термометрів на суму 110,4 тисяч гривень. Постачальником товару було обрано ТОВ «Медтехніка Орто».

Приєднуйтеся до щосезонного Elite-клубу закупівельника

Львівська бібліотека: чи була переплата при закупівлі термометрів?

Одним договором замовлено 19 інфрачервоних термометрів JXB-178 по 2400 грн кожен, а другим такі ж термометри по аналогічній ціні, але більшу кількість – 27 штук.

Dozorro зауважує, що протягом 12-15 травня низка замовників по Україні купили аналогічні термометри, одна за нижчими цінами – по 1500-2000 грн за одиницю. Наприклад, 4-а міська клінічна лікарня м. Львова замовила два таких по 1650 грн. Серед найдешевших закупівель, по 1500 грн за термометр JXB-178, наприклад, здійснили три лікарні в Полтавській області. За середніми цінами, 1700-1900 грн, ці термометри купували: Миколаївський геріатричний пансіонат , Кіровоградобленерго, Центр первинної медико-санітарної допомоги Мелітопольської районної ради та інші.

За інформацією з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35191

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді