Виконавче провадження: відтепер інформація доступна онлайн

Відтепер можна дистанційно дізнатись про наявність та сплатити виконавче провадження.

Організація роботи бухгалтерської служби

Виконавче провадження: відтепер інформація доступна онлайн

Про це інформує Державне підприємство "Національні інформаційні системи". Воно запровадило на порталі електронних послуг "Он-лайн будинок юстиції" новий сервіс, який спростить доступ до інформації щодо виконавчого провадження.

Такий сервіс надає можливість людині ознайомитися з усіма матеріалами виконавчого провадження, стороною якого вона є.

Типова кореспонденція субрахунків зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 17.09.2019 № 386

Також можна сплатити суми заборгованості в рамках відповідного виконавчого провадження онлайн. Враховуючи ситуацію, пов'язану з карантинними заходами в країні, така послуга значно спростить доступ до інформації щодо виконавчого провадження сторонами, та зекономить час. Крім того, будь-хто може перевірити, чи не відкрите виконавче провадження відносно нього.

НЕ ПРОПУСТІТЬ! Всі бланки статистичної звітності в одній підбірці для скачування

Не обов'язково знати номер виконавчого провадження та мати постанову про його відкриття, яка містить ідентифікатор, щоб переглянути матеріали виконавчого провадження та погасити борг. Новий сервіс передбачає доступ до матеріалів в особистому кабінеті на порталі ОБЮ. Відтак, достатньо лише здійснити авторизацію на порталі за допомогою електронного цифрового підпису.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді