Е-підпис: з 1 черня зміниться процедура отримання

Для удосконалення процедур надання електронних довірчих послуг внесено зміни до Регламенту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС.

Скористайтеся готовими прикладами експерта з питань соціального страхування

Е-підпис: з 1 черня зміниться процедура отримання

Зміни до Регламенту передбачають спрощення процедури отримання ЕЦП та набудуть чинності з 01.06.2020, після чого інформаційне наповнення ресурсу буде приведено у відповідність до цих змін.

Зокрема, для генерації відкритого та особистого ключів на стаціонарному робочому місці або на власному портативному обчислювальному пристрої заявника застосовуються засоби КЕП чи печатки.

При цьому генерація здійснюється з використанням технічних засобів заявника.

Згенерований особистий ключ користувача захищається паролем на захищеному носії особистих ключів. Відповідальність за забезпечення конфіденційності та цілісності особистого ключа несе користувач.

За інформацією з сайту ДПС

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3269

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді