Е-підпис: з 1 черня зміниться процедура отримання

Для удосконалення процедур надання електронних довірчих послуг внесено зміни до Регламенту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС.

Скористайтеся готовими прикладами експерта з питань соціального страхування

Е-підпис: з 1 черня зміниться процедура отримання

Зміни до Регламенту передбачають спрощення процедури отримання ЕЦП та набудуть чинності з 01.06.2020, після чого інформаційне наповнення ресурсу буде приведено у відповідність до цих змін.

Зокрема, для генерації відкритого та особистого ключів на стаціонарному робочому місці або на власному портативному обчислювальному пристрої заявника застосовуються засоби КЕП чи печатки.

При цьому генерація здійснюється з використанням технічних засобів заявника.

Згенерований особистий ключ користувача захищається паролем на захищеному носії особистих ключів. Відповідальність за забезпечення конфіденційності та цілісності особистого ключа несе користувач.

За інформацією з сайту ДПС

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3540

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47265

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
6905

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді