Вислуга років на пільгових умовах: один місяць служби за півтора місяця

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

МВС затвердив перелік із 144 посад рядового і начальницького складу органів та підрозділів цивільного захисту, військовослужбовців Цивільної оборони України, де виконання обов’язків пов’язано з роботами по знешкодженню вибухонебезпечних предметів.

Вислуга років на пільгових умовах: один місяць служби за півтора місяця

Особам на пільгових умовах зараховують час перебування на таких посадах у період виконання робіт по знешкодженню вибухонебезпечних предметів. Вислугу років для призначення пенсій їм зарахують на пільгових умовах — один місяць служби за півтора місяця.

Із наказу МВС «Про затвердження Переліку посад рядового і начальницького складу органів та підрозділів цивільного захисту, військовослужбовців Цивільної оборони України, де виконання обов’язків пов’язано з роботами по знешкодженню вибухонебезпечних предметів, у період виконання робіт, вислуга років яким для призначення пенсій зараховується на пільгових умовах (один місяць служби за півтора місяця)» від 28.04.2020 № 364

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Прожитковий мінімум 2024

Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом. Цю гарантію закріплено у частини третій статті 46 Конституції України. Розглянемо що ж собою являє такий показник як прожитковий мінімум 2024 року, розмір якого визнає Держбюджет-2024.
7790

Соціальні стандарти 2024

Державні соціальні стандарти – це встановлені соціальні норми і нормативи або їх комплекс, на базі яких визначають рівні основних державних соціальних гарантій, таких як мінімальні розміри оплати праці, доходів громадян, пенсійного забезпечення, соціальної допомоги, розміри інших видів соціальних виплат, які забезпечують рівень життя не нижчий від прожиткового мінімуму.
5516

Виплата грошової допомоги військовослужбовцю у разі інвалідності або втрати працездатності

Експерти детально пояснюють, за яких умов призначають та виплачують одноразову грошову допомогу у разі інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовцю.
1503

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді