Послаблення карантину: з 1 червня – новий етап

Відновить роботу залізничний транспорт, розпочнуться міжобласні пасажирські перевезення автотранспортом, а заклади освіти зможуть відновити роботу груп до 10 осіб.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

Послаблення карантину: з 1 червня – новий етап

Згідно з Постановою №392, з 1червняу регіонах, в яких здійснюється послаблення протиепідемічних заходів, буде дозволено:

  • роботу закладів фізкультури і спорту, спортзалів, фітнес-центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб);
  • відвідування занять в групах до 10 осіб в закладах освіти, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації;
  • перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому) в межах кількості місць для сидіння;
  • міжобласні пасажирські перевезення автотранспортом між регіонами в межах кількості місць для сидіння.

Наступний етап послаблення карантинних обмежень планують розпочати 10 червня.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірки Держпраці у 2024 році

У період дії правового режиму воєнного стану планові контрольні заходи не проводять. Стосується це і Держпраці. Але не все так просто та однозначно.
5429

Відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами 2024

Відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами належить до соціальних відпусток. Її надають працівниці, яка є вагітною або народила/усиновила немовля. Процедура надання цієї відпустки змінилась у листопаді 2023 року. Що має зробити вагітна працівниця аби отримати відпустку, як перенести початок відпустки, як її продовжити, оплатити, які дії має зробити роботодавець, а які працівниця розглянемо детальніше у публікації.
3165

ЄСВ 2024

Граничні розміри ЄСВ у 2024 році двічі змінювалися через збільшення мінімальної зарплати. Це впливає на мінімальний та максимальний розмір ЄСВ у II-IV кварталах 2024 року. Розглянемо, що таке єдиний соціальний внесок, як змінюється ЄСВ у 2024 році та які новації з ЄСВ слід очікувати.
28038

ПДФО 2024

Податок на доходи фізичних осіб є загальнодержавним податком, який наповнює державний та місцеві бюджети. Відсоток ПДФО впливає на величну отримуваного доходу працівників. Яка ставка ПДФО у 2024 році, за якими правилами його утримувати із зарплати та інших виплат.
8230

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді