Медичні закупівлі: львівська лікарня придбала за тиждень 15 апаратів ШВЛ

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова з 21 по 29 травня уклала п’ять контрактів на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень. Загальна сума договорів складає 15,9 мільйонів гривень. За ці гроші замовник придбав 15 комплектів ШВЛ у трьох різних постачальників.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Медичні закупівлі: львівська лікарня придбала за тиждень 15 апаратів ШВЛ

Найбільше замовлення одержало ТОВ «Ксенко», яке до кінця червня має поставити в лікарню 5 апаратів ШВЛ високого класу моделі Hamilton C-3. Сума договору становить 8,28 мільйонів гривень, отож один апарат обійдеться в 1,65 мільйонів.

Ще три договори на закупівлю лікарня підписала із фірмою ТОВ «Інстамед». Загалом компанія отримає 4,62 мільйонів гривень за 4 апарати Newport НТ 70 (по 568 тисяч гривень за штуку) та один Puritan Bennett 980 за 2,3 мільйони.

Ще 3 мільйони відписали ТОВ «Укрмедресурс» за ШВЛ марки Ювент-Т вартістю 600 тисяч гривень за одиницю. «Укрмедресурс» належить німецькій компанії «Сканмед медікал еквіпмент енд сеппорт».

За матеріалами з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35191

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді