Медичні закупівлі: львівська лікарня придбала за тиждень 15 апаратів ШВЛ

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова з 21 по 29 травня уклала п’ять контрактів на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень. Загальна сума договорів складає 15,9 мільйонів гривень. За ці гроші замовник придбав 15 комплектів ШВЛ у трьох різних постачальників.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Медичні закупівлі: львівська лікарня придбала за тиждень 15 апаратів ШВЛ

Найбільше замовлення одержало ТОВ «Ксенко», яке до кінця червня має поставити в лікарню 5 апаратів ШВЛ високого класу моделі Hamilton C-3. Сума договору становить 8,28 мільйонів гривень, отож один апарат обійдеться в 1,65 мільйонів.

Ще три договори на закупівлю лікарня підписала із фірмою ТОВ «Інстамед». Загалом компанія отримає 4,62 мільйонів гривень за 4 апарати Newport НТ 70 (по 568 тисяч гривень за штуку) та один Puritan Bennett 980 за 2,3 мільйони.

Ще 3 мільйони відписали ТОВ «Укрмедресурс» за ШВЛ марки Ювент-Т вартістю 600 тисяч гривень за одиницю. «Укрмедресурс» належить німецькій компанії «Сканмед медікал еквіпмент енд сеппорт».

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1221

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4838

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4268

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35750

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді