Чи передбачено подання уточнюючого звіту форми № ЗВР-1

Податківці роз’яснили, що звіт про використання книги обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) не відноситься до податкової звітності в розумінні норм Податкового кодексу України.

Чи передбачено подання уточнюючого звіту форми № ЗВР-1

Саме тому подання уточнюючого Звіту форми № ЗВР-1 чинним законодавством не передбачено.

ЗІР, категорія 109.12

Чи передбачено подання уточнюючого звіту форми № ЗВР-1
Тетяна НИЖНИК,керівник експертної групи МСFR Головбух
Видаєте зарплату чи премію, виплачуєте аванси на господарські потреби чи відрядження, приймаєте кошти від контрагентів? Маєте знати готівкові новації.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3540

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47266

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
6905

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді