Київські комунальники замовили 295 тис. учнівських проїзних квитків

Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» КМДА за результатами тендеру замовило ПАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій» учнівських проїзних квитків на 27,77 мільйонів гривень.

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

Київські комунальники замовили 295 тис учнівських проїзних квитків

Цьогоріч поставлять 295 тисяч електронних квитків учня закладу загальної середньої освіти по 94,14 гривень за одиницю. У липні 2019 року «ГІОЦ» уже замовляв у «НДІ ПІТ» 300 тисяч квитків за такою ж ціною, однак згодом зменшив обсяг того замовлення до 28 223 штук, які й оплатив.

Картки зі штрих-кодом і чіпом MifarePlus S 2K будуть персоналізовані та ініціалізовані кодом ініціалізації. На них нанесуть написи «Учнівський квиток» і «Kyiv Smart Card», персональні дані про учня, дані про заклад освіти, логотип КМДА, назву сайту та телефон служби підтримки. Гарантійний строк становить три роки.

Конкуренти переможця ДочП «Поліграфічний комбінат «Зоря» із консорціуму «ЄДАПС» відхилили за рішенням АМКУ по скарзі «НДІ ПІТ». «Зоря» не подала документ про згоду з відхиленням пропозиції у разі відмови від укладення договору, неукладення договору або ненадання документів.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Підприємство «Пластик Карта».

Переможець «НДІ ПІТ» є монополістом зі виготовлення дипломів для вузів, студентських квитків і шкільних атестатів.

За матеріалами з сайту Dozorro

Київські комунальники замовили 295 тис. учнівських проїзних квитків
Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системіКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!
ПРОГРАМА❗️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Які вимоги встановлює закон до закупівель на суму до 50 тисяч гривень ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити річний план закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️Як додати документи в електронну систему закупівель

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35189

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29459

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді