Аварійно-рятувальний загін ДСНС оголосив повторний тендер: в чому причина

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області повторно оголосив закупівлю ремонтних робіт на пошуковому судні «Капітан Чусов».

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Аварійно-рятувальний загін ДСНС оголосив повторний тендер: в чому причина

Як і попереднього разу при очікуваній вартості 3,5 мільйонів гривень планується провести ремонт корпусу, гвинто-рульового пристрою, головних та допоміжних двигунів, валолінії, трубопроводів, тощо.

Попереднього разу свої пропозиції на ремонт подали три підприємства – ТОВ «Азов Верф», ТОВ «СРЗ» та ДП «Одеський морський торговельний порт».

Усі пропозиції, однак, було відхилено через невідповідність вимогам тендерної документації замовника.

Пошукове судно «Капітан Чусов» – колишній цивільний теплохід, який тривалий час знаходився на балансі місцевої влади та не використовувався. Згодом судно було передано Центру з розмінування, де його відремонтували та частково переобладнали для потреб рятувальників.

За матеріалами з сайту Dozorro

АКЦІЯ ❗️ Купуйте одну з базових програм та отримуйте знижку 50% на «Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти» та «Національна сертифікація з публічних закупівель — 2020». ⚡️А ще місячний доступ до Експрес-курсу «Закупівлі в умовах кризи» у ПОДАРУНОК
Аварійно-рятувальний загін ДСНС оголосив повторний тендер: в чому причина

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1215

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді